En blixtsnabb löpare - gratis mönster

Jag älskar jelly rolls. Men i nästan varje rulle finns det någon eller några remsor som jag sorterar ut för att de inte passar exakt till det jag vill göra. Så lägger jag dem i en hög och högen växer (eftersom jag älskar jelly rolls använder jag en och annan…)

Därför brukar jag fundera på vad man kan göra med dessa överblivna remsor.

En sak man kan göra med 6 överblivna remsor på full bredd är denna blixtsnabba löpare. Det går såklart lika bra att använda 30-cm-bitar eller vilket format du nu råkar ha. Poängen är att detta är ett perfekt projekt för att använda rester.

Vill du också sy en blixtsnabb löpare? Mönstret hittar du här.

Snabblöpare.jpg

Nya mönster tillkommer eftersom...

Jag har inte hunnit lägga upp så många mönster än i Mönster-fliken.Det tar lite tid att ladda upp bild, beskära, importera, tagga etc och detta är inte min hemmaplan så jag är inte snabbast i världen heller. Men det kommer. Ville bara säga det, att det kommer fler mönster på hemsidan allt eftersom. Urvalet att välja mellan ifall du vill lämna in en topp för quiltning är ENORMT, det finns hur mycket som helst att välja på. Önskar du ett mönster jag inte har köper jag in det utan kostnad för dig. Så... hittar du inte vad du söker på hemsidan är det bara att maila mig med beskrivning av vad du söker så tar jag fram förslag.